Σχετικά & Όροι χρήσης

Kalamataguide.gr

Η ιστοσελίδα μας έχει σαν σκοπό να παρέχει στους ταξιδιώτες που έρχονται στην Καλαμάτα μια παρουσίαση από προτεινόμενα σημεία ενδιαφέροντος, δραστηριότητες, αγορά τοπικών προϊόντων καθώς και προτάσεις για φαγητό, ποτό, καφέ κλπ. Επίσης έχουμε ως σκοπό την ανάδειξη του τόπου, τόσο στην πόλη της Καλαμάτας, όσο και στην γύρω περιοχή με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Συνεργάτες & Πηγές


Σχετικά με τις καταχωρήσεις & επιχειρήσεις

Προσθέτουμε σημεία που προτείνουμε και πιστεύουμε οτί αξίζει να επισκεφθείτε. Δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν κατάλογο όλων των επιχειρήσεων. Για αυτό το λόγο υπάρχει περίπτωση να μην δείτε στις σελίδες μας, μεγάλα ονόματα της τοπική αγοράς ή ακόμα και αλυσίδες. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτί δεν αξίζουν και δεν τα βάλαμε. Απλά πρόκειται για δική μας εκτίμηση, το αν θα μπει μια καταχώρηση.

Όλες οι εμφανιζόμενες καταχωρήσεις που εμφανίζονται στην κάθε κατηγορία και στον κάθε γεωγραφικό προορισμό έχουν υποστεί μια ερεύνα ποιότητας για να μπορούν να εμφανίζονται στις σελίδες μας. Αυτό σημαίνει οτι παίζουν ρόλο οι αξιολογήσεις και σχόλια σε social και google, προσωπικές εμπειρίες επισκεπτών καθώς και εμπειρίες συνεργατών του Kalamataguide.gr. Οπότε όλες οι καταχωρήσεις μας σε εστίαση και διασκέδαση πρέπει να πληρούν κάποιο επίπεδο ποιότητας που διαμορφώνεται από τον κόσμο και τις προσωπικές εμπειρίες.

Η ιστοσελίδα μας δεν είναι ένας κατάλογος που συνεχώς προσθέτουμε επιχειρήσεις. Αν σε μία κατηγορία σε μια συγκεκριμένη περιοχή πιστεύουμε οτι μία επιχείρηση αξίζει να μπει, θα βάλουμε αυτή την μία επιχείρηση. Δεν θα “γεμίσουμε” με άλλες 9 καταχωρήσεις, μόνο και μόνο για ομοιομορφία. Αν δεν αξίζει καμία δεν θα βάλουμε καμία.

Οι χώροι που έχουμε επισκεφθεί ως ομάδα και προτείνουμε προσωπικά θα φέρουν ένα διακριτικό σύμβολο δίπλα από τον τίτλο της καταχώρησης.

Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια καταχώρηση που δεν υπάρχει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από λίγα άτομα με μεράκι που αγαπούν την Καλαμάτα και την Μεσσηνία και θέλουν να δείξουν τα καλύτερα σημεία της, στους ταξιδιώτες της. Το κάθε μέλος της ομάδας, έχει έναν κωδικό πρόσβασης σε μία φόρμα που συμπληρώνει τις εμπειρίες του από κάποιο χώρο. Μετά γίνονται οι κατάλληλοι υπολογισμοί από το σύστημα αυτόματα και διαμορφώνεται η βαθμολογία που λέγαμε και πιο πάνω.

Αν κάποιος θέλει να γίνει μέλος της ομάδας μας, μπορεί να μας στείλει ένα μήνυμα και να τον κατευθύνουμε.

Τι αλλο θα βρείτε εδώ

Εκτός από τα παραπάνω, έχουμε προσθέσει και θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε και κάποια στοιχεία που μπορεί να είναι χρήσιμα για τον επισκέπτη που έρχεται στην Καλαμάτα. Από χρήσιμα τηλέφωνα και οδηγίες μέχρι για το που μπορεί να βρει πάρκινγκ και supermarket. Επίσης προσθέτουμε και άλλα σημεία ενδιαφέροντος και δραστηριότητες από την Καλαμάτα και την γύρω περιοχή που αξίζει να επισκεφθείτε.

Όραμά μας είναι να φτιάξουμε ένα οδηγό όσο γίνεται πιο στοχευμένο σε καλές επιλογές και όχι έναν κατάλογο επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Θέλουμε έναν οδηγό απλό, κατανοητό με επίκεντρο την ουσία της πληροφορίας.

Αποποίηση ευθυνών

Το Kalamataguide.gr φτιάχνει τις καταχωρήσεις του σύμφωνα με τις εμπειρίες της ομάδας και λαμβάνοντας και τα σχόλια από google, facebook και tripadvisor. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση δυσαρέσκειας από μεμονωμένα περιστατικά που μπορεί να τύχουν.

Προσοχή: Οι δραστηριότητες και τα σημεία ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται θέλουν να πληροφορήσουν τον επισκέπτη που μπορεί να έρθει σε κάποια άλλη εποχή. Για αυτό παρουσιάζονται επιχειρήσεις, δραστηριότητες & σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί να είναι ανοιχτές σε άλλες εποχές. Επίσης στις επιχειρήσεις που προσθέτουμε, παρουσιάζουμε τον χώρο και το τι προσφέρει. Δεν ενημερώνουμε την διαθεσιμότητα, την εποχικότητα και το ωράριο. Για αυτό πριν από οποιαδήποτε εξόρμιση, παρακαλούμε επικοινωνείστε με την εκάστοτε καταχώρηση για να επιβεβαιώσετε την λειτουργία της.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.