Παραλία Καλαμάτας & Λιμάνι

Αρχική σελίδαΣημεία ενδιαφέροντοςΠαραλία Καλαμάτας & ΛιμάνιΠροσοχή: Όλο το υλικό που ανεβάζουμε δεν ενημερώνεται δυναμικά, για τα ωράρια, την εποχικότητα και την διαθεσιμότητα. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε ενήμεροι, παρόλα αυτά για δραστηριότητες, σημεία ενδιαφέροντος και μακρινές τοποθεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εκάστοτε τοποθεσία για επιβεβαίωση.

Παραλία Καλαμάτας & Λιμάνι

2 Χλμ. ΠεριοχήΘάλασσαΠαραλία


Ο απόλυτος προορισμός κάθε καλοκαίρι. Όλη η ζωή της Καλαμάτας, μεταφέρεται από την πλατεία και το κέντρο, στην παραλία. Μία τεράστια ευθεία που ξεκινάει από το λιμάνι της Καλαμάτας και εκτείνεται μέχρι το ιστορικό ξενοδοχείο Φιλοξένια από αμμώδη παραλία στο μεγαλύτερο μέρος της. 

Πολυάριθμα μαγαζιά για φαγητό, καφέ και ποτό είναι έτοιμα να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και μία νότα διακοπών.


Φωτογραφίες

Προσοχή: Όλο το υλικό που ανεβάζουμε δεν ενημερώνεται δυναμικά, για τα ωράρια, την εποχικότητα και την διαθεσιμότητα. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε ενήμεροι, παρόλα αυτά για δραστηριότητες, σημεία ενδιαφέροντος και μακρινές τοποθεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εκάστοτε τοποθεσία για επιβεβαίωση.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα από την περιηγησή σας, την χρήση της ιστοσελίδας και της επικοινωνίας μαζί μας. Με την χρήση του ιστότοπού μας, σημαίνει οτί έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και την πολιτική μας, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.